maanantai 9. toukokuuta 2011

A different dimension


Aivot eivät toimi kunnolla. Huomaan sen siitä, että matikanläksyjä on niin vaikea tehdä. En pysty ajattelemaan selkeästi, teen typeriä virheitä ja kumitan kaikki merkinnät.

Olen syönyt tänään tähän mennessä 1300kcal, mikä on vähän verrattuna viime kuukausien ruokatottumuksiini. Suunnitelmissa oli klo 10 omena, klo 14 omena, klo 17 2dl rasvatonta jogurttia ja klo 20 banaani. Neljältä vedin kuitenkin kulhollisen muroja, banaanin lisäksi otin appelsiinin ja kiivin, ja sen jälkeen ahmin vatsaani palan moussekakkua ja kolme karjalanpiirakkaa. Aamupaino oli 61,9kg.

Minulla on nälkä, mutta olo on turvonnut. Väsyttää ja päätä särkee hivenen. Matikankirja kiljuu edessäni, että minun pitäisi tehdä tehtäviä. Ahdistaa, ja tekisi mieli mennä tupakalle, mutta vanhemmat huomaisivat palatessani röökinhajun, joten en voi. Heikko olo. Vituttaa. Isä käskee menemään koiran kanssa ulos.

Tuntuu yksinäiseltä.

10.5. klo 9:10 / Epäonnistuin eilen. Vedin vielä muutaman leivän margariinilla, banaanin ja mehua. Yök. Tänään uusi yritys.

1 kommentti:

  1. Täälläkin kasa koulukirjoja, kumma kun eivät itsestään täyty.... liikaa poissaoloja ja jäänyt jälkeen. Noh mitä pienistä..

    Jakselehan, tulisin halaamaan jos se olisi mahollista. ♥

    VastaaPoista

Kommenttienvalvonta yli 3 päivää vanhoissa teksteissä.