torstai 28. heinäkuuta 2011

Kuollut yöperhonen on täällä kanssani

Minulla ei ole mitään omaa rauhaa, ja se ahdistaa. Paitsi täällä vessassa saa olla ja itkeä rauhassa. Eilen illalla kaverit alkoivat valittaa, että olin menossa liian aikaisin nukkumaan, vaikka sanoin heille olevani väsynyt. Menin sisälle, vessaan, teki mieli oksentaa ne kuvottavat karjalanpiirakat, mutten osannut. Menin ulos kuistille yksin itkemään. Ahdisti kaverini, ahdisti syöminen.

Tänään emme ole juuri puhuneet toisillemme. Vain jotain harvoja sanoja. Skippasin aamiaisen, söin myöhemmin lounasta ilman muita. Olen ollut omissa oloissani, murtuneena. Hekään eivät puhu minulle. Äsken he lähtivät jonnekin kahdestaan ja aloin ahmia: kuusi keksiä ja kaksi palaa pullaa. He palasivat ja toinen kutsui minua nimeltä, mutta sanoin soittavani puhelun ja poistuin paiskaamalla vahingossa oven perässäni. Yritin oksentaa vessassa, mutten onnistunut ja aloin itkeä. Ysl.elle1 soitti, puhuimme lyhyesti ja se helpotti hieman oloani. En halua poistua täältä vessasta. Haluan olla yksin ja rauhassa.

Nyt en pysty edes nauttimaan olostani täällä, vaikka olisin halunnut lomailla ilman stressiä ja ahdistusta.

4 kommenttia:

  1. Tämä nyt on ihan naurettavaa, mut tunnut jotenkin/aika samankaltaiselta = friikkejä on enemmänkin. Lähde ryyppäämään?

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Sori, häh? En ihan saanut selkoa viestistäs. Samankaltaiselta kuin kuka?

    VastaaPoista
  3. Hyvä ettet oksentanut, ihan oikeasti, vaikkei se siltä tunnu varmasti. Mut niin se on. En osaa sanoa mitään... toivoisin että sulla olis ollut rentouttava loma :( Koita jaksella rakas<3

    VastaaPoista

Kommenttienvalvonta yli 3 päivää vanhoissa teksteissä.