tiistai 22. helmikuuta 2011

Laihdutuslääkkeiden osto vaikeutuu

Lue uutinen

Luultavasti näin toimitaan, etteivät juuri meidänlaiset ihmiset pääsisi ostelemaan niitä.

"perusteellisesti varmistetaan että – – käyttää lääkettä oikein ja oikeaan tarkoitukseen"

Mitäköhän tällä tarkoitetaan? Mitenköhän he varmistavat? Ostaessa pitää ilmeisesti valmistautua kertomaan uskottava tarina.

2 kommenttia:

  1. No onpas taas tosi holhoavaa käytöstä valtiolta. Miten sekin sitten määritellään, että mikä on oikea tarkoitus? Kai niitä nykyäänkin kaikki laihtuakseen käyttää. Itse olen kyl jo nyt huomannut, et laksoissa on valinnanvara nykyään paljon suppeampi kuin aikaisemmin, ja monet niistä on siirtynyt jo nyt reseptilääkkeeksi :S

    VastaaPoista
  2. Ensin mulla tuli samanlainen reaktio, että törkeää, eikö ihminen saa tehdä ihan mitä itse haluaa.

    Toisaalta, kun ottaa järjen käteen ja ajattelee pidemmälle kuin nythetimullekaikki. En viime kesän jälkeen ole sortunut laksoihin ja olen helvetin ylpeä siitä. Vaikka niitä saa reseptivapaana, mutta ihan tosi, ne vaan pahentaa omaa tilannetta väärinkäytettynä.

    Ja joskus niiden käytön tahtoo kuitenkin lopettaa, mutta se on ehkä kaikista vaikeinta kun luonnollinen suolen toiminta sanoo ittensä irti. Laihdutuslääkkeet (niinkuin toi Alli) on suunniteltu oikeasti ylipainoisille ja varmasti perustelluin [terveydellisin] syin se on kielletty normaalipainoisilta.

    Joskus täytyy vaan tyytyä muiden tekemiin ratkaisuihin. Toivottavasti itekkin tajuat, että se on vaan kaikkien parhaaksi. :)

    voimia muutenkin<3

    VastaaPoista

Kommenttienvalvonta yli 3 päivää vanhoissa teksteissä.